Ultima 內籠潔淨啫哩 (Ultima Interior Shampoo Gel)

更多圖片

Ultima 內籠潔淨啫哩 (Ultima Interior Shampoo Gel)
$138.00

Availability: Out of stock

神仙級的內籠清潔劑, 除味, 起漬, 免過水! 

產品介紹

Details

Ultima 已經將最新"Active Defense Invisible Antibacterial"抗菌技術加入內籠清潔及保護產品! 此技術可防止細菌和黴菌停留係內籠表面! 從此,您可以有效阻止危險細菌的傳播! 保持內籠清潔抗菌!

坊間的內籠清潔劑效果頗為極端, 部份太溫和, 只著重層亮效果, 去污力不足; 部份藍威寶類的產品, 有相當去污力, 但強鹼性會傷害物料表面, 甚至皮膚敏感!

Ultima 內籠潔淨啫哩是pH7 的中性清潔劑. 其特殊配方溶解各種內籠常見污漬, 不需用力猛捽. 只需以軟毛刷輕刷, 或以毛巾抹, 即能起漬, 效果難以致信! 更驚異是以其強勁去污力, 用後卻不需過水, 乾後更留下清新潔淨的氣味! 又快,又方便,又有效,又輕鬆, 即時將所有傳統產品比下去!

清潔過後, 以Ultima 內籠護盾保護內籠膠位皮位,讓你的內籠一直新淨!

  • 皮革,塑膠,橡膠,布料,金屬,木料皆可用
  • pH7 中性配方, 溫和不傷表面, 用後抹乾即可, 不需過水
  • 配合軟毛刷及毛巾, 去除異味, 起漬無難度
  • Keep住各表面原有光澤

詳細測試: 內籠清潔 for dummies - Ultima 內籠潔淨啫哩


用法:

  1. 如灰塵較多, 先吸塵, 清潔起來更快更有效
  2. 於皮革, 塑膠, 橡膠表面, 建議以毛巾配合適當力度, 或將產品噴於較硬身海綿上,再輕擦污漬
  3. Ultima 內籠潔淨啫哩會逐漸溶解污漬, 此時可以超微纖毛巾抹淨表面, 不要讓污漬風乾
  4. 如清潔布料或皮草, 可直接將Ultima 內籠潔淨啫哩噴於布料表面, 再用乾淨的超微纖毛巾輕抹
  5. 對付非常頑固污漬,可用軟毛刷, 輕擦表面
  6. 抹乾後自然風乾,不需過水
  7. 風乾後可用 Ultima 內籠護盾加強保護

小Tips:

Ultima 內籠潔淨啫哩能將污漬清除. 日常清潔, 抹塵等, 則可用Ultima 免水洗車液代勞. 有齊孖寶, 內籠都可以清爽乾淨啦!

要保護內籠表面唔會變黃, 變黏, 皮革不會裂開, Ultima 內籠護盾 為市面上最佳擇之一! 溫和, 易用, 不油不黏, 長效保護集一身!

儀表板上的透明膠, 大螢幕車機的螢幕等都是軟膠部份, 很容易刮花哦! 不要用毛巾, 海綿等大力擦拭!

適合表面:

  • 室內皮革
  • 室內塑膠
  • 室內橡膠
  • 室內金屬
  • 室內布料
  • 室內木料

包裝內含:

Ultima 內籠潔淨啫哩, 650ml

評論

Customer Reviews 3 item(s)

Wonderful
Excellent cleaning power
效果
易用
快速
價格
Review by Charles To / (Posted on 2015年6月2日)
好神奇
用左再刷幾下D污跡真係甩晒! 強力推薦!
效果
易用
快速
價格
Review by Ian Wong / (Posted on 2015年3月16日)
不錯
有效
效果
易用
快速
價格
Review by Andy / (Posted on 2015年2月5日)